TÁRSASHÁZAK VILLANYSZERELÉSE

Tisztelt közös képviselő hölgyem / uram.

Cégünk közel 20 éve foglalkozik társasházak elektromos rendszerének biztonságos üzemeltetésével, hibaelhárításával, felújításával. Ezen idő alatt sok tapasztalatot szereztünk mind a társasházi lakók, illetve közös képviselők igényeiről, szokásáról, e rengeteg tapasztalatot áttekintve, elemezve kidolgoztam a lehetőségek szerint legkedvezőbb, és ami elengedhetetlen legüzembiztonságosabb megoldást. Ezen tájékoztató illetve figyelemfelkeltő levélben lehetetlen az összes részletét pontosan érthetően leírni. Ezért megpróbálok egy-két részletet leírni, ami egyedülálló az országban azért merek így fogalmazni, mert csatlakoztunk egy nemzetközi csapathoz, akik a villamos hálózatok speciális hibáival illetve üzemeltetésével foglalkozik speciálisnak minősül az európai unióban a társasházak villamos berendezése is, nem kell messzire menni, csak azt kell megnézni, hogy az áramszolgáltatók és a katasztrófavédelem tűzoltóság is beleszólnak az üzemeltetésbe, különböző vizsgálatokra kötelezik időszakos karbantartásra, kötelezik a társasházakat. Ezért alakult meg az európai unióban az ELECTRIC RESCUE SERVICE szolgáltatás, ahol a különlegesen kiképzett villamos szakemberekkel dolgoznak. Mindig tudni kell, mit mikor kell és szabad végrehajtani ezért csak és kizárólag villanyszerelő mester, erősáramú berendezések szabványossági felülvizsgálója, érintésvédelmi felülvizsgáló és áramszolgáltatóknál regisztrált erősáramú Elektrikus lehet e speciális csapat tagja. Nem kell megijedni a kollégák tapasztalata végzettsége és speciális precizitása nem áll egyenes arányban a munkavégzés tarifáival. Bátran ki merem jelenteni nálunk olcsóbb, rugalmasabb, megbízhatóbb szakembereket nem talál. Az Electric Rescue service a következőket ajánlja társasházaknak, mint már említettem csak dióhéjban.

Az év bármely napján 0- 24ig telefonos elérhetőség, 2 órán belül hibaelhárítás. Az összes kötelező jegyzőkönyv elkészítése. Időszakos felülvizsgálatok végrehajtása. Komplett villamos üzemeltetés. Mindezt költségek nélkül. Minden társasházzal egyedileg szerződünk, A társasháznak egy forintja sem vész el hiába minden szerződés szerinti összeg egy pontgyűjtő számlán jelenik, meg na, ez egyedülálló az országban a pontok szabadon felhasználhatóak. Kérjen ingyenes felmérést, ajánlatot, részletes tájékoztatást.

Mellékelten csatoltam egy tájékoztatót kérem, figyelessen, olvassa el.

Kérem, hívjon bizalommal, állok szíves rendelkezésükre.

UI: Már több közös gyűlésen részt vettünk volt rendkívüli közös gyűlés is ez idáig minden társasházi lakónak és képviselőjüknek nagyon tetszett a szolgáltatásunk.

Rátesi József + 36 70 313 28 90